Karácsony – Segítség – Virtuális asszisztens!

Hogyan lettem virtuális asszisztens?!
2018-09-10

Karácsony – Segítség – Virtuális asszisztens!

Igen tudom, még csak november van 😊.

Azonban aki vállalkozik, cége van az már régóta tudja, hogy a karácsonyi kampányok tervezésének ideje ekkorra már régen lejárt. Sőt már el is kellett, hogy indítsd (november elején vagy akár korábban) a karácsonyi kampányodat, hogy legyen eredménye.

Annyira sokan erősítenek bele az év végi hajrába, hogy rettentően nehéz kitűnni közülük, de nem lehetetlen. (Ilyenkor mindenki sokkal jobban hallgat a szívére, mint az évben bármikor, úgyhogy érdemes akár erre építened a kampányodat.)

Tulajdonképpen nem is erről szeretnék írni, hanem arról, hogy miben és hogyan tud támogatni a kampányodban a virtuális asszisztensed vagy mik azok a dolgok, amiknek a megoldásába be tudunk kapcsolódni.

Ha idén már nem is, de jövőre gondolkodj előre és kérj tőlünk segítséget!

  1. Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat

Tudod, hogy rengeteg vásárlót, ügyfelet elbukhatsz ha nem megfelelő a kommunikációd?

TE vásárolnál attól a cégtől, ahol nem veszi fel a telefont az ügyfélszolgálat vagy 1 hét után sem küld választ az e-mailedre?

Lehet, hogy év közben jól elboldogulsz, de karácsonykor jól jöhet egy kis plusz segítség.

  1. Közösségi oldalak kezelése

Itt is jól jöhet a plusz segítség karácsony táján, akár posztolás, akár a kommentek megválaszolása, ezt sem szabad elhanyagolni, mert az ünnepek eltelnek és utána is van élet.

  1. Ha vannak kiemelt vásárlóid, ügyfeleid érdemes nekik külön ajánlatot készíteni, amit az e-amilen kívül akár telefonon is el lehet juttatni hozzájuk vagy lehet tőlük érdeklődni, hogy elégedettek e és tudsz e valamiben segíteni – a visszatérő vásárlók, ügyfelek extra figyelmet érdemelnek.

Ezt is kiszervezheted nekünk virtuális asszisztenseknek

  1. Ha terveztél játékot, versenyt, sorsolást – segíthetünk a lebonyolításban.
  2. Ha vannak üzleti partnereid, akiknek valamivel kedveskedni szeretnél karácsonyra, akkor a meglepik beszerzését és eljuttatását is vállaljuk, lehet az névre szóló bor, karácsonyi bögre vagy sokkal extrémebb is.

Ahány cég annyiféle lehet a segítség.

Gondolkodj előre, mert lehet, hogy az éves bevételed jelenős hányadát ebben az időszakban keresed meg, sőt ha most jól vizsgázol, új és rendszeres vásárlóid, ügyfeleid lesznek.

Persze a saját csapatodat se hanyagold el ilyenkor (már ha van), mivel egész évben közösen haladtatok a cél felé, megérdemelnek valami karácsonyi meglepit.

Szervezhetünk nekik céges bulit, vacsorát, közös élményt (főzést, élményvezetést), kaphatnak ajándékot vagy végezhettek együtt karitatív tevékenységet is.

 

Remélem az idei karácsonyod is jól telik majd!

 

Baráti üdvözlettel:

Hamvai Mária Mariann