Rólunk

Hamvai Mária Mariann vagyok, a Virtuális asszisztencia megalkotója.
2014-ben indítottam a vállalkozásomat, akkor még egyedül.

Szinte teljesen ismeretlenül vágtam bele az online világba. Azóta rengeteget tanultam és tanulok most is. Hiszek az élethosszig tartó tanulás fontosságában- enélkül nem is maradna fenn a vállalkozásom.

Ahogy egyre több ügyfelem lett, és nem győztem a munkát, elérkezettnek láttam az időt, hogy más távtitkárnőt is bevonjak a feladatokba. Olyan online asszisztenseket kerestem és választottam, akik a maguk területén kiválóan teljesítenek. Hiszem, hogy sikerült a legjobbakat megtalálni, amit a növekvő ügyfélkör is ékesen bizonyít. Jelenleg két kolléganővel dolgozom együtt, és remélem hamarosan még tovább bővülünk, hogy online irodánk maximálisan ki tudja szolgálni jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleinket.

Szeretnél kevesebb munkával több eredményt elérni?
Szeretnél végre a cégedEN dolgozni és nem a cégedBEN?

Tudjuk rá a megoldást! Szervezd ki az időrabló feladatokat nekünk, és Te foglalkozz azzal, ami fejleszti, előrébb viszi a cégedet. Járj tanfolyamra ahelyett, hogy Te készíted össze a könyvelési anyagokat, vegyél részt konferenciákon, építs üzleti kapcsolatokat, majd mi megszervezzük helyetted a céges bulit.
Általunk megtehetsz olyan dolgokat, amikre eddig nem volt időd, mert mi szabadságot nyújtunk és megoldást a problémáidra.

Válassz minket, mert:

  • úgy fogjuk szeretni a cégedet, ahogyan Te is
  • folyamatosan képezzük magunkat, használjuk az eszünket, szívvel-lélekkel végezzük a feladatokat
  • angolul és németül is beszélünk, levelezünk, dolgozunk
  • nálunk nincs minimum óraszám
  • akár este, hétvégén vagy ünnepnapokon is rendelkezésre állunk
  • Magyarországon élünk és dolgozunk
  • személyes jelenlétet, ügyintézést is vállalunk

Mondd el, neked miben segíthetünk!

Már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy kiszabadulj a feladatok fogságából! Írd meg nekünk, hogy miben lehetünk a segítségedre vagy hívj minket munkaidőben az alábbi telefonszámon:
+36 20 927 9646