Szolgáltatásaink

Ügyintézés, szervezés

80%-ban online is lehet engedélyeket, ügyeket intézni, papírokat - dokumentumokat leadni. Mi nagyon profik vagyunk ebben! De mi van a maradék 20%-kal? Amikor az ügyintézés, szervezés személyes jelenlétet igényel? Mi megtaláltuk a megoldást, ez lett a specialitásunk (a személyes jelenléttel járó szervezés és ügyintézés egyenlőre csak Budapesten és környékén elérhető)! Ha problémát jelent a bürokratikus rendszerben való eligazodás, a várakozás, az egyik hivatalból a másikba szaladgálás, akkor megnyugodhatsz - elintézzük helyetted! Macerás a könyvelődhöz - akár havi többször is - eljutni? - elmegyünk helyetted. Van egy fantasztikus ötleted, de nincs időd hozzáfogni? – project manager szemlélettel megvalósítjuk a te elképzeléseid szerint. Meg kellene szervezni a céges meetinget, de több hónapja halogatod? – leszervezzük. Fontos vendéged érkezik, de nincs aki személyesen, az asszisztensedként fogadja? – természetesen ezt is megoldjuk.

Asszisztensi és adminisztrációs feladatok

Mindig is vágytál egy asszisztensre? Aki mindig elérhető, aki segíti a munkád, aki elkészíti az árajánlatokat, aki új beszállítót keres neked? Aki mindig kéznél van és ha kell, helyetted is gondolkodik? Jó hírünk van, megtaláltad! Mi itt vagyunk és csak arra várunk, hogy kapcsolatba lépj velünk és elmondd miben segíthetünk!

Rengeteg napi és alkalmi adminisztrációs feladat van egy cég életében, amit online asszisztensként is profin meg tudunk oldani. Word, Excel?- megszerkesztjük, megírjuk, táblázatba rendezzük Van 2540 olvasatlan e-mailed?-kezeljük az e-mail fiókodat, bonyolítjuk a levelezésedet, akár online akár offline. Nincs rendben a számlázás?- bízd ránk, többféle számlázó programot ismerünk és használunk rendszeresen. Mindig elúszol a munkával, sosincs időd semmire?- vezetjük a naptáradat, tartjuk a kapcsolatot az ügyfeleiddel, időpontokat egyeztetünk Nincs időd új eszközt, vagy szolgáltatót keresni?- bármi, ami a munkádhoz kapcsolódik, azt felkutatjuk / megrendeljük / megvásároljuk helyetted az interneten. Szükséged van az állandó segítségre?-mivel nekünk TE vagy a legfontosabb, teljes körű személyi asszisztenciát nyújtunk.

Online kommunikáció

Ha egy nap 30 órából állna, akkor sem lenne elég, hogy a közösségi oldalaidat karban és frissen tartsd, igaz? Mi kihozzuk a maximumot a 24 órából is! Facebook posztokat szerkesztünk és időzítünk, kezeljük az Instagram fiókodat vagy a LinkedIn profilodat. Blogbejegyzéseket korrektúrázunk. Szerkesztjük és feltöltjük a képeidet, ahová szeretnéd, de ránk bízhatod már a képkeresést is Hírleveleket állítunk össze, frissítjük a honlapodat. Fontos tudnod, hogy szövegírással nem foglalkozunk, tehát a felületekre szánt tartalmat mi kapjuk Tőled. Minden más feladatot onnantól mi vállalunk. Látod már, hogy miben tudnánk a segítségedre lenni? Beszéljük meg!

Mondd el, neked miben segíthetünk!

Már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy kiszabadulj a feladatok fogságából! Írd meg nekünk, hogy miben lehetünk a segítségedre vagy hívj minket munkaidőben az alábbi telefonszámon:
+36 20 927 9646