Virtuális asszisztencia

A Virtuális asszisztenciát, mint sok minden mást is az igények szülték (más néven: virtuális asszisztens, online asszisztens, távtitkárnő). Ez egy olyan tevékenység, amely még sok szempontból újdonságnak számít. Sok ügyfelünk számára fura dolog, hogy van segítsége (sok esetben nem is egy, hanem több) akivel nem találkozik, viszont a háttérben csendben, gyorsan és jól elvégzi a feladatot. Nem kell neki fizetést adni, nem kell őt bejelenteni és járulékot fizetni utána, viszont a munkájáról számlát állít ki, ami költségként elszámolható. Jól hangzik, nem?

MIÉRT VIRTUÁLIS ASSZISZTENS?

A Virtuális asszisztens nem egy szoftver, nem számítógép. A virtuális ebben az esetben azt jelenti, hogy fizikailag Te és mi nem vagyunk egy helyen. Általában nem személyesen tartjuk a kapcsolatot, hanem valamilyen virtuális / online csatornán vagy telefonon, ami neked a legkényelmesebb. Egyeztethetünk telefonon amikor egyik ügyféltől a másikhoz rohansz. Küldhetsz nekünk e-mailt, akár éjszaka is. Reggel az első dolgunk lesz, hogy elvégezzük amit kérsz. Beszélhetünk Skype-on ha gép előtt vagy, de írhatsz nekünk Viber-en, vagy Messenger-en. Küldhetsz postagalambot vagy füstjeleket is, ha csak az van kéznél :D Mi minden felületen várjuk a feladatokat.

Ránk mindig számíthatsz!

Virtuális asszisztensi szolgáltatásainkat testreszabottan kínáljuk ügyfeleinknek. Nem kell semmilyen új programot megtanulnod, nem kell hozzánk igazodnod. Mi igazodunk a Te igényeidhez. A virtuális asszisztencia hús-vér emberekből áll. Olyan kollégákkal dolgozunk, akiknek komoly tapasztalata van adminisztráció, asszisztencia területén. Akik bebizonyították, hogy alkalmasak a feladatra és maximálisan képesek teljesíteni.

Miért jó ez neked?

Egy Virtuális Asszisztens más, sok esetben több, mint egy "hagyományos" asszisztens. Mi csak és annyit dolgozunk amennyi feladatot adsz nekünk. A munkánkra garanciát vállalunk. Nem megyünk szabadságra pont amikor a legjobban kellenénk. Nem leszünk betegek, vagy de, viszont mindig van aki helyettesítsen, ezért Te ebből semmit nem érzékelsz. Nem esünk ki a munkából, ha beteg a gyerek.  Nem kell irodát bérelned nekünk, nem kell széket, asztalt, számítógépet vagy telefont adnod. Ha 2 hónapig nincs semmi olyan amiben segíthetünk akkor fizetést sem kérünk. Ha hirtelen rengeteg feladat van, akkor mi azt is megoldjuk. Nem kell új embereket felvenned. Mi motiváltak vagyunk, hogy minőségi munkát adjunk neked, amire garanciát is vállalunk.

Még órákig tudnánk szaporítani a betűket, mert ezer és egy előnye van számodra, hogy átadd nekünk azokat a feladatokat amikre se kedved, se időd! Ha úgy érzed meggyőztünk, akkor kattints ide és lépj velünk kapcsolatba és mondd el, miben segíthetünk NEKED.

Ha még nem látod mennyi mindenden lehetünk a segítségedre akkor olvasd el milyen szolgáltatásokat kínálunk neked.

Ha meggyőztünk és tetszik amit eddig olvastál, akkor jelentkezz egy próbafeladattal. Ez egy kockázatmentes lehetőség, hogy kipróbálj bennünket, mielőtt ránk bízod ügyes-bajos dolgaid.

 

Szabadságot és
megoldásokat kínálunk!

Olyan vállalkozásoknak, cégeknek oldjuk meg online, vagy akár személyesen a problémáit, akik nem akarnak irodát üzemeltetni, és alkalmazottat foglalkoztatni, de mindenképpen szükségük van titkárnői, asszisztensi vagy ügyintézői segítségre.


Mi virtuális asszisztensként meg tudjuk oldani a problémáidat. Segítünk – távolról, de a cégedhez mégis közel.

Mondd el, neked miben segíthetünk!

Már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy kiszabadulj a feladatok fogságából! Írd meg nekünk, hogy miben lehetünk a segítségedre vagy hívj minket munkaidőben az alábbi telefonszámon:
+36 20 927 9646